Jump to content
Обмен

INSCOIN


Atorise

Recommended Posts

b5aba16418226062603.png

Verzekering is een van de oudste industrieën en kan worden gezien als onderdeel van de groei van het moderne bedrijfsleven die de wereldwijde samenleving heeft gedefinieerd. Terwijl de verzekering in de vorm die we vandaag zullen herkennen begint met het eerste verzekeringscontract in 1347, zijn in China in het derde millennium voor Christus methoden voor de overdracht en distributie van risico's in de monetaire economie waargenomen. Een ding dat de verzekeringssector al duizenden jaren definieert, is het vermogen om zijn praktijken aan te passen aan het veranderende technologische landschap. Van contracten geschreven op perkament tot websites en grote gegevens, de industrie is snel veranderd.

Blockchain is de nieuwste technologie-gamewisselaar die afbeeldingen bevat en velen voorspellen dat gedistribueerde grootboeken diepgaande effecten kunnen hebben op de manier waarop verzekeringsmaatschappijen kunnen werken. Een belangrijk punt dat door blockchain-technologie lijkt te zijn ontworpen, is het onderliggende principe van 'goede trouw' in verzekeringscontracten. Volgens dit principe is elke partij die een verzekeringsovereenkomst sluit wettelijk verplicht om te handelen volgens een norm van "grotere eerlijkheid dan normaal vereist is in de meeste commerciële contracten." Dit betekent dat verzekeringsmaatschappijen moeten geloven dat zij door de persoon de waarheid worden verteld. willen afsluiten. Het is anders dan andere contracten, die meestal zijn gebaseerd op het principe van 'let buyers care',

Het toepassen van een blockchain op dit probleem betekent dat verzekeringscontracten en persoonlijke gegevens van consumenten kunnen worden opgeslagen op een gedistribueerd grootboek, waarbij consumenten controleren wie toegang heeft. De gegevens blijven op het persoonlijke apparaat van de gebruiker en dit kan de noodzaak voor tussenpersonen en andere tussenpersonen die optreden als bemiddelaars tussen verzekeringsmaatschappijen en consumenten overbodig maken. Blockchain biedt niet alleen de belofte van kostenreductie en efficiëntie, maar kan ook omzetgroei mogelijk maken, omdat verzekeringsmaatschappijen nieuwe klanten aantrekken door middel van hoogwaardige diensten.

Blockchain-technologie kan de wholesale-verzekeringssector helpen zijn rol in het effectiever ondersteunen van de wereldeconomie te ondersteunen. Net zoals blockchain wordt nagestreefd als een kracht voor positieve verandering in andere delen van de samenleving - van identificatie tot vluchtelingen tot betere openbare diensten - kan het ook de groothandel helpen om zijn verantwoordelijkheden voor het algemeen welzijn uit te voeren.

Het KNOX-project is de eerste verzekeringsmaatschappij die de echte wereld combineert met de digitale wereld met behulp van Blockchain-technologie, waarmee de meest efficiënte en geavanceerde structuur in de sector wordt gecreëerd, om oplossingen te vinden voor certificering en anti-namaakverzekeringspolissen. Met slimme contracten wordt de verspreiding van nepverzekeringspolissen vermeden omdat het hetzelfde systeem is dat ze uitdeelt na ontvangst van de betaling. Met slimme contracten heeft het bedrijf geen vertraging bij het verzamelen van credits, omdat het beleid pas wordt uitgegeven na ontvangst van de betaling. Deze factor is bedoeld om het management van het bedrijf aanzienlijk te verbeteren. Met een slim contract in het geval van een ongeluk, is de echte rechter die beslist om al dan niet te betalen niet langer een bedrijf, dat opportunistisch gedrag kan hebben, maar het blockchain-systeem, absoluut niet geïnteresseerd in de mening van de mens, zal beslissen of het ongeval geschikt is met bepalingen in het beleid. Dit voordeel zal het belangrijkste zijn omdat het de transparantie van het bedrijf voor klanten zal vergroten.

Met slimme contracten wordt de verspreiding van nepverzekeringspolissen vermeden omdat het hetzelfde systeem is dat ze uitdeelt na ontvangst van de betaling. Met een slim contract heeft het bedrijf geen vertraging bij het incasseren van het krediet, omdat het beleid pas wordt uitgegeven na ontvangst van de betaling. Deze factor is bedoeld om het management van het bedrijf aanzienlijk te verbeteren.

Met slimme contracten in het geval van een ongeluk zijn echte rechters die beslissen om al dan niet te betalen niet langer een bedrijf, dat opportunistisch gedrag zou kunnen hebben, maar een blockchain-systeem dat, absoluut niet geïnteresseerd in de mening van de mens, zal beslissen of het ongeval in overeenstemming is met bepalingen in het beleid. Dit voordeel zal het belangrijkste zijn omdat het de transparantie van het bedrijf voor klanten zal vergroten.

Token informatie:

Ticker: INSC
Type: ERC20 Bedrag
Levering: 500'000'000 INSC token te koop: 270'000'000 ISNC

Wisselkoers: 1 ETH = 5.000 INSC
Softcap: 4'000 ETH
Harde dop: 39'444 ETH Ongevulde tokens
zal worden verbrand nadat de ICO is beëindigd.

Pre-ICO begint: 23 juni 2018
Pre-ICO verloopt: 7 juli 2018 A
verkoopprijs: 1 INSC = 0.0002 ETH

ICO Prijs: 1 INSC = 0.0002 ETH

Accepteren: ETH

Zachte kap: 4000 ETH

Harde kap: 39444 ETH

Bonus: tot 30%
ICO begint: 23 juli 2018
ICO verloopt: 23 augustus 2018

Ga voor meer informatie naar de link:

Website: https://www.inscoin.co/
Whitepaper: https://inscoin.co/assets/content/whitepaper_nl.pdf
Telegram: https://t.me/inscoinico
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/inscoin-holding-ou/
Twitter: https://twitter.com/inscoinforknox
Facebook: https://www.facebook.com/Inscoin-for-Knox-1802470656458272/
Reddit: https://www.reddit.com/r/InsCoin/


auteur
Mijn Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Euthereum Wallet-adres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...